1. myLeagle

Leagle
Koningslaan 34
1075 AD Amsterdam
T: 020 - 379 29 38
info@leagle.nl
Leagle - Juristen

Opdrachtgevers

Juristen die uw taal spreken
Wij hebben uitgebreide ervaring als jurist in bedrijfsleven en advocatuur. Daardoor kunnen wij uw juridische behoefte goed doorgronden en hebben wij een helder beeld van de capaciteiten van onze kandidaten. Hierdoor kunnen wij de optimale match maken tussen uw behoefte en de juiste kandidaat.

Wij investeren voortdurend in ons bestaande netwerk van interim-juristen en de uitbouw daarvan. Dit doen wij door regelmatig contact te houden met de kandidaten uit ons bestand - ook buiten concrete zoekopdrachten - en door actief te zoeken naar geschikte kandidaten om ons netwerk te verstevigen.

Ook zijn wij door onze juridische ervaring in staat om - buiten het kader van een concrete opdracht - met u mee te denken over de mogelijke rol die interim-juristen binnen uw organisatie kunnen spelen. Dit doen wij graag en geheel vrijblijvend.

Focus
Onze focus is gericht op de bemiddeling van interim-juristen. Wij nemen daarmee een unieke positie in de markt in. Deze focus garandeert dat u snel toegang krijgt tot een zo groot mogelijke groep ervaren interim-juristen. Interim-juristen op hun beurt weten dat zij via Leagle Interim Juristen toegang hebben tot een zo breed mogelijk scala aan uitdagende opdrachten. Dit vergroot de kans dat wij de juiste jurist voor u vinden.

Wij bemiddelen ervaren juristen op universitair niveau met tenminste vijf jaar ervaring in bedrijfsleven, advocatuur en (semi)overheid. Met ‘juristen’ bedoelen wij niet alleen professionals met kennis van het civiele recht en bestuursrecht, maar ook fiscalisten, compliance officers, contractmanagers en tendermanagers. 

Contact
Wij komen graag met u in contact om u uitgebreid te vertellen wat onze persoonlijke aanpak is en te inventariseren waarmee wij uw organisatie kunnen helpen bij het vervullen van uw tijdelijke juridische behoeftes.