1. myLeagle

Leagle
Koningslaan 34
1075 AD Amsterdam
T: 020 - 379 29 38
info@leagle.nl
Leagle - Juristen

Over Leagle

Leagle is in 2006 opgericht door juristen met uitgebreide ervaring in bedrijfsleven en advocatuur. De afgelopen jaren hebben wij ons team uitgebreid met enthousiaste medewerkers.

Yves HoubenYves Houben

Yves Houben (1968) - Partner

Na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam (1996), heeft hij zich gespecialiseerd in het bank- en effectenrecht. De eerste jaren van zijn carrière werkte Yves als juridisch adviseur bij PriceWaterhouseCoopers en KPMG en maakte vervolgens de overstap naar ABN AMRO, waar hij zeven jaar werkte in (en leiding gaf aan) een team juristen dat nationale en internationale fusie & overname- en kapitaalmarkttransacties van cliënten begeleidde. Gedreven door een visie op de veranderende arbeidsmarkt voor juristen heeft hij in 2006 Leagle mede opgericht!

Yves is een gepassioneerd (hobby)kok en wijnliefhebber en geniet van het leven in Amsterdam met Ariane en hun zoon Thijs en dochter Milou.

Elselyn van den HoovenElselyn van den Hooven

Elselyn van den Hooven (1980) - Office manager

Elselyn werkt sinds mei 2008 als office manager bij Leagle. Hiervoor studeerde zij Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam (2007). Na werkzaam te zijn geweest in de sociaal-culturele sector, besloot zij de overstap te maken naar het bedrijfsleven.

Naast haar werk bij Leagle is Elselyn in september 2008 begonnen met de studie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam, waarmee zij zich op het gebied van arbeid en organisatie verder wil ontwikkelen.