1. myLeagle

Leagle
Koningslaan 34
1075 AD Amsterdam
T: 020 - 379 29 38
info@leagle.nl
Leagle - Juristen

Interim juristen

‘It takes one to know one‘
Wij zijn zelf jarenlang als jurist actief geweest in bedrijfsleven en advocatuur en kunnen ons daardoor een goed beeld vormen van jouw wensen én mogelijkheden. Ook kunnen wij ons daardoor uitstekend verplaatsen in de juridische behoefte van onze opdrachtgevers zodat wij de optimale match kunnen maken.

Onze juridische expertise stelt ons ook in staat om potentiële opdrachten in de markt te herkennen en pro-actief te acquireren. Zo kunnen wij jou de interessantste en meest uitdagende opdrachten bieden.

Focus
Onze focus is gericht op de bemiddeling van interim-juristen. Wij nemen daarmee een unieke positie in de markt in. Door deze duidelijke focus weten interim-juristen én opdrachtgevers ons te vinden zodat wij de kans op de juiste match optimaliseren.

Wij bemiddelen ervaren juristen met tenminste vijf jaar ervaring in bedrijfsleven, advocatuur en (semi)overheid. Met ‘juristen’ bedoelen wij niet alleen professionals met kennis van het civiele recht en bestuursrecht, maar ook fiscalisten, compliance officers, contractmanagers en tendermanagers. 

Ondersteuning
Wij helpen je waar mogelijk bij de praktische aspecten van het werken als interim-jurist. Zo verzorgen wij onder meer de opdrachtovereenkomst, de urenregistratie en de facturatie aan de opdrachtgever.

Wanneer je als interimmer via Leagle bemiddeld wordt, krijg je met een persoonlijk  password toegang tot ‘MyLeagle‘. Dit is een beveiligd en strikt persoonlijk deel van onze site waarop alle relevante informatie (projectomschrijving, facturen, overige informatie over de opdrachtgever) over jouw opdracht beschikbaar is.

Contact
Wij komen graag met je in contact om in een persoonlijk gesprek kennis te maken en uitleg te geven over onze aanpak.