1. myLeagle

Leagle
Koningslaan 34
1075 AD Amsterdam
T: 020 - 379 29 38
info@leagle.nl
Leagle - Juristen

Kandidaten

Leagle Support Staff biedt jou de mogelijkheid om uitdagende juridische werkzaamheden op operationeel niveau te verrichten bij afwisselende klanten. Je wordt als legal support professional rechtstreeks op uitzendbasis bij de klant ingezet op concrete opdrachten. Wij focussen op afgestudeerde HBO juristen. Voor het soort werkzaamheden verwijzen we je naar Produkten.

De duur van de opdrachten varieert van een paar dagen of weken voor een kleine opdracht tot enkele maanden of langer voor grotere projecten. Geschikte kandidaten komen na verloop van tijd in aanmerking voor opname in onze detacheringspool, en krijgen dan naast een tijdelijk dienstverband opleidingen aangeboden.

Leagle Interim Juristen
Leagle Support Staff is onderdeel van Leagle Interim Juristen, een gespecialiseerde bemiddelaar van ervaren interim juristen voor opdrachten in het bedrijfsleven, de overheid en de advocatuur. De oprichters van Leagle zijn ervaren juristen met uitgebreide juridische werkervaring opgedaan in bedrijfsleven en advocatuur, en hebben dan ook een zeer sterk netwerk in juridisch Nederland.